Arrangement

Zomer Wijnroute Arrangement

Kasteel Engelenburg

Brummen

In de middeleeuwse kelders waar ooit Schimmelpennick van der Oye zijn wijn proefde voor de export aan de Baltische staten is nu de bijzondere collectie Zuid Afrikaanse wijnen opgeslagen. Maar ook bij ons in de buurt worden tegenwoordig prachtige wijnen gemaakt. Daarom willen wij u deze zomer graag kennis laten maken met de wijnen van de Achterhoek.

Laat u verwennen met een ontvangst in stijl: met koffie of thee en een trosje druiven op uw hotelkamer. Vervolgens geniet u van een (h)eerlijk 3 gangen diner in onze Wyntuin*. De twee nachten op Kasteel Engelenburg, verblijft u in een comfort kamer of luxe kamer in één van de koetshuizen.

Na het feestelijke ontbijt – met Vonkelwijn – bezoekt u naar keuze één, twee of drie wijngaarden: Wijnboerderij ‘Heekenbroek in Drempt, Domein Hof te Dieren en/of Wijngaard U'm den Olden Smid in Velswijk. Onze sommelier heeft 2 verschillende routes gemaakt per fiets of per auto. Bij één van de de wijnboerderijen proeft u natuurlijk een glas wijn wat onderdeel is van uw arrangement. ‘s Avonds serveren we u een culinair 4 gangen diner in ons Serre restaurant. De volgende ochtend krijgt u wederom een uitbundig ontbijt.

Geldig van 10 juli tot 21 augustus 2016

• Wilt u liever beide avonden in het serre restaurant dineren? Dan berekenen wij een toeslag van €15,00 per persoon
* Als het regent serveren wij het diner in de Wijnkelder
* Voor 17 juli en na 12 augustus serveren wij het informele 3-gangen diner in het Serre restaurant

Prijs van het arrangement:
Comfort Kamers €235 per persoon
Luxe Kamers €275 per persoon
Orangerie Suites €365 per persoon
Serre Suite €465 per persoon
Kasteel Engelenburg