Arrangement

Locatie theater arrangement

Lodgerie Het Groene Geheim

Almere

Lodgerie Het Groene Geheim heeft in samenwerking met Theatergezelschap Vis à Vis een aantrekkelijk geprijsd arrangement samengesteld voor het buitenspektakel MARE (van 7 juni t/m 30 juli).
Het arrangement bestaat uit: tickets voor de voorstelling MARE met voorafgaand een uitgebreid buffet (vlees en vis van de barbecue, een grote saladebar, diverse warme en koude gerechten en desserts) en een luxe overnachting in één van onze lodges inclusief een heerlijk ontbijt met streekproducten op afspraak bezorgd bij uw lodge. Op zondag is de voorstelling een matinee met aansluitend het diner. (Check in is dan om 14.30 uur).

Vis à Vis staat voor theaterspektakel in een niemandsland waar álles kan. Dit theatergezelschap leidt je met luchtige komedie langs belangrijke actuele thema's, zoals de bizarre technologische ontwikkelingen in de zorg, de toename van het aantal scheidingen en het ontstaan van kweekvlees. Vis à Vis toont een hilarische, maar wanhopige overlevingsstrijd van gestrande mensen op een desolate locatie. Het decor in de buitenlucht aan het Almeerderstrand is verbluffend: van spectaculair vuur en 700.000 liter water tot rollende piano's en dansende poppen. Niets is te gek. MARE is de nieuwste creatie van Vis à Vis en vertelt het verhaal van een samenleving die het water aan de lippen staat. Absurd en onvergetelijk.

Kosten van dit arrangement:
Lodge 1: €119,50 per persoon op basis van 4 personen. (Lodge 1 is een zeer luxe lodge voor 4 personen met volledig ingerichte keuken en unieke badbeleving).
Lodge 2 t/m 5 :€133,50 per persoon op basis van 2 personen . (Lodge 2 t/m 5 zijn zeer luxe lodge voor 2 personen met volledig ingerichte keuken en unieke badbeleving).
Lodge 6 en7: €116,00 per persoon op basis van 2 personen. (luxe lodge voor 2 personen)

Deze prijzen zijn inclusief:
- Tickets voor de voorstelling MARE inclusief uitgebreid buffet
- 1 overnachting in een luxe lodge van Lodgerie Het Groene Geheim
- 1 x ontbijt met streekproducten op afspraak bezorgd bij uw lodge
-Voldoende badlinnen
- Hoge kwaliteit bedlinnen
- Koffiemachine met diverse soorten koffiecups en theesoorten
- Internet (vast en wifi)
- Eindschoonmaak

Uiteraard heeft u de mogelijkheid nog enkele nachten extra boeken, zodat er voldoende tijd is om van alle aspecten van de Lodgerie en haar omgeving te genieten.
Lodgerie Het Groene Geheim - bad