Arrangement

Pinksteren in Twente!

Landhuishotel De Bloemenbeek

De Lutte (Twente)

Vrijdag 2 juni 2017

Wij ontvangen u in ons Landhuishotel en heten u van harte welkom met een kop koffie of thee met een lekkernij. Overdag kunt u genieten van de zonnestralen in een bloemrijk Dinkeldal of in het parkachtig aangelegde Arboretum Poort Bulten met ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters. ’s Avonds ontvangen we u graag voor een driegangen “Choix de Chef” diner in ons sfeervolle restaurant of in de tuin. Voor de nacht hebben wij uiteraard de suite of kamer van uw voorkeur gereserveerd.


Zaterdag 3 juni 2017

Na een vorstelijk ontbijtbuffet heeft u wederom tijd genoeg om de weldaad, ambiance en het comfort van De Bloemenbeek of ons prachtige Twentse landschap in het volle voorjaar te ontdekken. Met uw eigen (cabrio) auto, oldtimer of met een elektrische scooter, solex , fiets of e-bike zorgen wij voor prachtige routes door een vrolijk Twents landschap. Of heerlijk wandelen in natuurgebied ‘t Lutterzand en de fantastische golfmogelijkheden in de omgeving van De Bloemenbeek.

’s Avonds wordt u uitgenodigd voor het preuvenement. Bij goede weersomstandigheden zal een sfeervol, gezellig en op informele en mobiele wijze een Tuinpreuvenement worden georganiseerd. Enkele gerechten zullen à la minute en voor uw eigen ogen bereid en afgemaakt worden vanuit een buitenkeuken al dan niet geflankeerd door een Zuid-Afrikaanse braai, Green Egg en Ofyr vuurschaal. Deze avond heeft u, tenzij u tijdig anders te kennen geeft, geen gangbare vaste tafels. U verblijft (wederom) in de suite of kamer van uw voorkeur.


Eerste Pinksterdag, zondag 4 juni

Het rijkelijk Pinksterontbijt wordt bij mooi weer in onze lommerijke tuin geserveerd. Evenals de zaterdag, is er volop de mogelijkheid om de prachtige natuur en cultuur van Twente te ontdekken en te beleven. Een bezoek aan het traditionele dansen van de Pinksterbruidjes in Borne of aan het pittoreske en vermaarde kunststadje Ootmarsum.

Op Pinksterzondag zal tussen 17.00 en 19.00 uur op eigen landgoed door oud wereldkampioen Mark Weusthof een demonstratie paardenmennen met een indrukwekkend 4 span worden verzorgd. Een leuk en gezellig moment om samen met andere gasten van een sprankelend aperitief te genieten.

Aansluitend serveert onze zwarte brigade een gastronomisch en sfeervol vijfgangen lentediner. Deze avond wordt afgesloten met versgezette espresso’s en huisgemaakte friandises. U verblijft (wederom) in de suite of kamer van uw voorkeur. Het dragen van feestelijke kleding tijdens het diner blijven wij als een groot compliment beschouwen.

Een sfeervolle muzikale omlijsting maken deze dagen extra aantrekkelijk.


Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni

Het speciaal uitgebreide en late Pinksterontbijt biedt een goede voorbereiding op uw terugreis. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze dag nog heerlijk te vertoeven in en rondom De Bloemenbeek. Diegenen die hun verblijf verlengd hebben kunnen zich ‘s avonds laten verrassen met een informeel bezoek in de (buiten)keuken en ‘Meet our Chef’. Onder het genot van een aperitief met amuses bouche overlegt u ter plekke uw eigen viergangen menu uit de mooiste nog voorhanden zijnde ingrediënten en producten uit onze keuken!
Landhuishotel De Bloemenbeek - A Hampshire Classic Hotel**** - Tuin