Arrangement

Pasen in Twente

Landhuishotel De Bloemenbeek

De Lutte (Twente)

Goede Vrijdag, 14 april 2017

Wij ontvangen u in ons Landhuishotel en heten u van harte welkom met een kop koffie of thee en een Paaslekkernij. Wellicht een ideale dag om u nog even lekker te laten verwennen in onze World of Wellness & Beauty? ’s Avonds ontvangen wij u graag voor een driegangen “Choix de Saison” diner in ons sfeervolle Fine dining restaurant. Voor de nacht hebben wij uiteraard de suite of kamer van uw voorkeur gereserveerd.


Paaszaterdag, 15 april 2017

Na een vorstelijk ontbijt heeft u wederom tijd genoeg om de weldaad, ambiance en het comfort van De Bloemenbeek of ons prachtige Twentse landschap in voorjaarssferen te ontdekken. ‘s Avonds wordt u uitgenodigd voor de “wine & dine tour”. Een heerlijk informele “Easter Tour’’! Op meerdere plekken, onder andere in het restaurant en in de keuken, worden de gerechten gepresenteerd door onze witte brigade. De culinaire kwaliteit is zoals u die van ons gewend bent van topniveau, maar door de speelse en mobiele opzet is de beleving lekker ongedwongen. Tijdens deze “Tour” wordt de frivole muzikale omlijsting en warme klanken verzorgd door onze huispianist Lennart Temmink. Deze avond heeft u, tenzij u tijdig anders te kennen geeft, geen gangbare vaste tafels. U wordt uitgenodigd om her en der uw gerechten en de verschillende wijnen te genieten. U verblijft (wederom) in de suite of kamer van uw voorkeur.


Eerste Paasdag, zondag 16 april 2017

Na een rijkelijk Paasontbijt, samen met de Paashaas eieren zoeken in de tuinen en op het landgoed van De Bloemenbeek. Vindt u het gouden ei…?! Vervolgens bieden wij u de keuze. U wordt uitgenodigd om mee te gaan naar Denekamp waar u het traditionele “Poasstoak sleppen” van nabij kunt meemaken. Of u kiest ervoor om mee te gaan naar Ootmarsum, waar u op eigen gelegenheid dit bijzondere kunststadje gaat bezoeken en bekijken.
Voorafgaand aan het vijfgangen “Paasdiner Prestige”, breng ik graag tezamen met u een Champagne toost uit omdat ons vermaarde restaurant al weer voor het zesde jaar op rij eervol bekroond is met een ster in de guide Michelin. Ook wist Gault&Millau de brigade te verrassen met 2 extra punten (15/20)! Het stijlvolle orkest “Die Flegel” voorgegaan door Hubert Hendriks en Charles van Doornewaard zorgt voor vlotte en swingende dansmuziek. Tijdens het diner wordt u uitgenodigd om, indien de weers- & terreinomstandigheden dit toelaten, gezamenlijk met onze noaber Heijdens ons grootse Paasvuur te ontsteken en te bewonderen. U verblijft (wederom) in de suite of kamer van uw voorkeur. Het dragen van feestelijke kleding tijdens het Paasdiner blijven wij als een groot compliment beschouwen.


Tweede Paasdag, maandag 17 apil 2017

Het uitgebreide en landelijke Paasontbijt biedt een goede voorbereiding op uw terugreis. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze dag nog heerlijk te vertoeven in- en rondom De Bloemenbeek en na de middag de terugreis te aanvaarden. Voor degene die Tweede Paasdag nog blijven overnachten, kunnen geheel vrijblijvend en op eigen gelegenheid deel uitmaken van het traditionele “vlöggeln” in Ootmarsum. Dit is op Tweede Paasdag een waar spektakel.

Diegenen die hun verblijf verlengd hebben of die niet al op vrijdag konden arriveren kunnen zich ’s avonds weer laten verrassen door ons gastronomisch team. Tijdens een bezoek aan de keuken en geheel in samenspraak met u, bereidt onze keukenbrigade á la minute een driegangen ‘Choix de Saison’ diner met de mooiste voorhanden zijnde ingrediënten en producten uit onze keuken.


Kosten afhankelijk van soort kamer en aantal nachten; vanaf €175,00
De éénpersoonstoeslag bedraagt €50,00 per nacht.


Mocht het Paasarrangement niet geheel overeenkomen met uw eigen wensen of planning dan maken wij graag op verzoek een voorstel op basis van een aangepast langer of korter verblijf (indien inpasbaar).
Landhuishotel De Bloemenbeek - A Hampshire Classic Hotel**** - Tuin