Strandhotel

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee

TERSCHELLING WEST

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee ligt direct aan één van de breedste stranden van Nederland. Het biedt op het noorden een prachtig uitzicht op zee en in alle andere richtingen het levendige panorama van de Terschellingse duinen, waarbij u bij mooi weer tot aan Harlingen kunt kijken.

De Grië Restaurant aan Zee is volledig vernieuwd. Het restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan. Naast de gedekte tafels zijn er diverse knusse plekjes gecreëerd voor een feestelijk aperitief of gezellige borrel. Ook overdag is het hier heerlijk toeven. Na het ontbijt nog even lekker de krant lezen aan de stamtafel. Of na een lange strandwandeling genieten van een kop warme chocolademelk in één van de comfortabele banken.

In het souterrain van het hotel bevinden zich het zwembad, de sauna, het stoombad en de zonnebanken. Daarbij is er toegang tot het op het zuiden in een duinpan gelegen beschutte zonneterras.

U kunt met breedbandsnelheid draadloos internetten. Dit is tegen betaling beschikbaar. Daarnaast beschikt het hotel over fietsverhuur (graag reserveren i.v.m. beschikbaarheid). Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn toegestaan, op aanvraag (€ 15,- per huisdier per nacht).

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee beschikt over 56 kamers waaronder Deluxe kamers, Suites en Familysuites. De kamers zijn nautisch ingericht, ruim van opzet en voorzien van safes, LCD-tvs, comfortabele boxspring bedden, luxe badkamers en bieden alle met hun terras een adembenemend uitzicht over de zee en de duinen. De Familysuites op de bovenste etage hebben bovendien aan beide kanten een terras en de gehele dag zon. Alle kamers zijn rookvrij.

Sandton Paal 8 Hotel aan Zee is toegankelijk voor mindervaliden. Tevens beschikt het over een suite welke is aangepast voor mindervalide gasten.
Sandton Paal 8 Hotel aan Zee
Badweg 4
8881 HB TERSCHELLING WEST

Tel. 0562-449 090
Fax. 0562-449 115
Stuur een e-mail naar dit hotel