Luxe suites

Abdij de Westerburcht

WESTERBORK

Abdij de Westerburcht is centraal gelegen in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen. Het hotel beschikt over 36 kamers, een a la carte & Thema restaurant Grand Café la Trappe, hotelbar (Proeflokaal), schoonheidssalon Vitalia schoonheidsverzorging en mogelijkheden voor vergaderen, themafeest of bruiloft.
De inrichting van het themarestaurant Grand Café la Trappe is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar het enige trappistenbier in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt. In het Grand Café gaat men terug in de tijd; glas-in-lood armaturen, muurschilderingen, fakkels aan de wanden, veel rustiek eiken en een gladgepleisterd plafond.
Een groot aantal kamers zijn ingericht volgens een bepaald thema zoals ‘De Bibliotheek’, 'De Bakkerij', 'De Brouwerij', 'De Timmermanskamer', 'De Golfkamer - St. Andrews', 'BMW Z3', 'De Kleermakerskamer' en 'De Schaapskooi'.
Heel bijzonder is de luxe Themakamer 'Beauty & Wellness' die is voorzien van een tweepersoons Hästens boxspringbed, badkamer met bubbelbad en Sentavi sunshower.
De kloosterkamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen, bewerkt houten meubilair, etc. Tevens bezitten deze kamers over een privé sauna en terras.
Abdij de Westerburcht
Hoofdstraat 7
9431 AB WESTERBORK

Tel. 0593-331 238
Fax. 0593-331 710
Stuur een e-mail naar dit hotel