Luxe suites

Hotel de Lindeboom

DEN BURG

Het Hotel
Sinds 1895 staat De Lindeboom als gastvrij baken aan de Groeneplaats. Ouderwetse gezelligheid en service gaan hier samen met hedendaags comfort. Begonnen met slechts 8 “gastenkamers” en één café is het uitgegroeid tot een modern hotel met 25 luxe kamers. Verder beschikt het tegenwoordig over een a la carte restaurant, een café-brasserie en “Drank & Spijslokaal het Schoutenhuys”. Ook zijn er meerdere multifunctionele zalen.

De Kamers
Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet. Enkele luxe kamers hebben een privé-sauna, bubbelbad of een stoomcabine. Verder zijn alle kamers uitgerust met individueel regelbare airconditioning, vloerverwarming, internet, stereokleurentelevisie met teletekst, wekkerradio en heerlijke bedden.
Alle kamers zijn rookvrij.

Restaurants en Café Brasserie
De restaurants van De Lindeboom zullen u verrassen. U kunt kiezen uit verschillende kaarten en meerdere restaurants. Voor elk moment van de dag of van uw verblijf de juiste ambiance. Bij de bereiding van de gerechten wordt veelvuldig gebruik gemaakt van Texelse producten.

Het Schoutenhuys
Het oudste gedeelte van het pand (anno 1611) is geheel gerenoveerd en herbergt “Drank & Spijslokaal het Schoutenhuys". In dit onder Texelaars zeer gewaardeerde restaurant kunt u pas echt Bourgondisch genieten in een ongedwongen ambiance. Ook in hier kunt u niet om Texel heen. Bijna 50 heerlijke Texelse drankjes sieren onze drankenkaart.

Zaalruimte
In onze diverse zalen kunnen wij feesten, seminars, vergaderingen of andere evenementen organiseren tot maximaal 700 personen.
Hotel de Lindeboom
Groeneplaats 14
1791 CC DEN BURG

Tel. 0222-312 041
Fax. 0222-310 517
Stuur een e-mail naar dit hotel